Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Донецька обласна рада

Є питання? Працюють гарячі лінії податкової служби Донеччини

Переглядів: 449
02.11.2023 - 15:24

Для інформаційної підтримки платників податків регіону з початку введення воєнного стану працюють гарячі лінії Головного управління ДПС у Донецькій області. 

За їх допомогою підтримується щоденний зворотній зв’язок з різних податкових питань.

Зворотній зв’язок з платниками податків відіграє надзвичайно важливу роль у сучасній податковій системі. Цей механізм дозволяє платникам податків обговорювати свої проблеми та питання, подавати пропозиції, що стосуються оподаткування, сприяє зменшенню податкових суперечок та непорозумінь.

Фахівцями податкової служби щоденно надаються роз'яснення з питань сплати платежів, повернення або перекид помилково сплачених коштів, реєстрації та обліку РРО/ПРРО тощо.

Так, у жовтні поточного року податківцями надано відповіді на 5,8 тис. звернень фізичних і юридичних осіб у телефонному режимі та 2 звернення у мессенджерах соціальних мереж ГУ ДПС у Донецькій області.

Всього з початку року надано відповідей на 37,9 тис. звернень фізичних та юридичних осіб у телефонному режимі та 87 звернень у мессенджерах соціальних мереж ГУ ДПС у Донецькій області.

Нагадуємо, ознайомитися з контактами та телефонами гарячих ліній податкової служби Донеччини можна за наступним посиланням https://dn.tax.gov.ua/kontakti/.

ie_pitannya_pracyuyut_garyachi_liniyi_podatkovoyi_sluzhbi_donechchini