Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Презедент України

Чат-бот «Берегиня»: Захист від насильства на відстані одного кліку

Переглядів: 341
09.05.2024 - 16:45

За ініціативи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради при технічній підтримці відділу комп`ютерного забезпечення та інформаційних технологій Бахмутської міської ради було створено інформаційний чат-бот «Берегиня» в Telegram

У складний час, коли питання безпеки та захисту набувають особливої актуальності, важливо мати доступ до інформації та підтримки. Саме з цією метою за ініціативи Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради при технічній підтримці відділу комп`ютерного забезпечення та інформаційних технологій Бахмутської міської ради було створено інформаційний чат-бот «Берегиня» в Telegram.

«Берегиня» – це ваш віртуальний помічник у боротьбі з насильством. Чат-бот доступний цілодобово та без вихідних, пропонуючи користувачам широкий спектр послуг:

Поради та рекомендації: Чат-бот надає чіткі та зрозумілі інструкції щодо запобігання насильству, а також рекомендації щодо дій у випадку, якщо ви стали жертвою або свідком насильницьких дій.

Відповіді на поширені запитання: «Берегиня» відповідає на найактуальніші запитання, пов'язані з насильством, розвінчуючи міфи та надаючи певну інформацію.

Ресурси для надання допомоги: Чат-бот пропонує перелік надійних організацій та установ, які можуть надати допомогу постраждалим від насильства, включаючи психологічну, юридичну та соціальну підтримку.

Важливі контакти та служби: У чат-боті ви знайдете контактні дані важливих інституцій, до яких можна звернутися за допомогою.

«Берегиня» - не просто чат-бот, це вірний союзник у боротьбі з насильством. Завдяки доступності інформації та підтримки 24/7, ви можете відчувати себе в безпеці, знаючи, що у вас є куди звернутися за допомогою.

Приєднуйтесь до чат-бота «Берегиня» за посиланням: @UMPSDD_bot

441902095_747620884238329_4489857062581872579_n

Останні статті на сайті