Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

День охорони праці наближається!

Переглядів: 397
23.04.2024 - 11:33

Увага! Оголошено конкурс «Мистецтво, що рятує життя», присвячений Дню охорони праці у 2024 році 

Умови онлайн-конкурсу «Мистецтво, що рятує життя»: 

• Участь у конкурсі можуть брати всі бажаючі без обмеження за віком, зайнятістю та місцем проживання. 

• До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема: 

- постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення; 

- художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото; 

- малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання; 

- відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні). 

• Роботи мають відповідати заявленій темі. Роботи на інші теми до участі не допускаються. 

• Для участі у конкурсі учасники особисто реєструються на порталі «Мистецтво безпеки праці» та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png. Одночасно із надсиланням робіт учасниками (за бажанням) може надаватися згода на продаж їх творів (в електронному вигляді) через аукціон, з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України. У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки долучається згода одного з батьків. Наявність згоди одного з батьків є обов’язковою. Її відсутність є підставою для відмови у прийнятті роботи до конкурсу. В такому випадку робота повертається авторові обласним журі із відповідним повідомленням. 

• Конкурс відбувається в два етапи: обласний та національний. 

• Роботи приймаються до участі у конкурсі з 28 квітня по 25 червня включно шляхом реєстрації та завантаження на порталі. 

• Роботи, що були завантажені учасниками на порталі, автоматично перенаправляються на електронну пошту журі відповідної області. 

• Для оцінки робіт при міжрегіональних управліннях Держпраці створюються обласні журі за участі представників соціальних партнерів, органів місцевої влади та/або місцевого самоврядування тощо. 

• Журі міжрегіонального управління Держпраці оцінює зміст робіт на відповідність заявлений темі та визначає переможців І етапу. 

• Оцінювання робіт здійснюється з урахуванням віку учасника. Роботи учасників, що народилися після 1 січня 2013 року, оцінюються в окремій категорії. 

• Не пізніше наступного дня після заключного засідання журі роботи – переможці І етапу надсилаються Держпраці для розміщення на порталі для онлайн-голосування. 

•  Про перемогу на І етапі учасники повідомляються обласним журі в день заключного засідання журі шляхом направлення відповідного повідомлення на електронну пошту та розміщення відповідної інформації на веб сайті відповідного міжрегіонального управління Держпраці.

 • Переможці конкурсу нагороджуються відзнаками Держпраці та відповідного міжрегіонального управління Держпраці. Інформація про переможців конкурсу розміщується на інформаційних ресурсах Держпраці, міжрегіональних управлінь та партнерів. 

Джерело: https://smu.dsp.gov.ua/news/uvaha-oholosheno-konkurs-mystetstvo-shcho-riatuie-zhyttia- prysviachene-dniu-okhorony-pratsi-u-2024-rotsi/. 

zobrazhennya_do_postu_2zobrazhennya_do_postu_2_konkurs-mistectvo-bezpeki-praci