Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна рада

Чергове засідання Громадської ради

Переглядів: 78
23.04.2024 - 09:23

26 квітня 2024 року о 14.00 відбудеться чергове засідання членів Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради 2021-2023 рр.

На порядок денний засідання винесені наступні питання:

 1. На якому інформаційному ресурсі Бахмутської міської ради розміщена інформація про рішення, які приймає міська рада чи міський голова? Чи є місцева влада відкритою та підзвітною для громадян? Чи впроваджуються у місті цифрові рішення? 

2. На якому інформаційному ресурсі Бахмутської міської ради розміщена інформація з переліком діючих керівників структурних підрозділів БМР? Які функції вони виконують у теперішній час? Чи мають контактні телефони для спілкування з громадянами? Чи звітують щодо своєї діяльності у ЗМІ?

3. Яким чином можемо об’єднати зусилля влади та громадськості щодо внесення змін до діючих НПА, а саме: фіксацію зруйнованого житла у Бахмутській міській територіальній громаді через супутниковий зв’язок міжнародної мережі, щоб міські комісії мали змогу працювати та надавати мешканцям громад акти про знищене житло?

4. Чи розглядався керівництвом Бахмутської міської ради досвід  Маріупольської ради, яка вже відремонтувала декілька гуртожитків в різних містах для своїх людей?

5. Яким чином Бахмутська міська рада співпрацює з приймаючими громадами? Чи проводилось серед бахмутян опитування щодо їх адаптації та інтеграції у приймаючих громадах? Чи є ініціативи Бахмутської міської ради, які були подані на розгляд приймаючих громад? Чи є у наявності такі ініціативи, які потрібно  ініціювати разом з громадськістю?

6. На якому етапі відбувається створення центру підтримки бахмутян у Павлограді.

Пропозиції та запитання щодо роботи Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради 2021-2023 рр. можна направити на електронну адресу: gromadabahmut@gmail.com.