Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 49 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Знайомство з Бахмутом у Дніпрі

Переглядів: 199
15.04.2024 - 15:44

У Дніпрі, де знайшли прихисток тисячі українців, вимушених покинути свої домівки через війну, продовжуються зустрічі фахівців Бахмутського міського центру культури та дозвілля ім. Євгена Мартинова у Клубі української культури на базі громадської організації «Світло культури».

Спочатку Клуб орієнтувався на роботу з дітьми, але дорослі бахмутяни та мешканці Дніпра також потребують підтримки та єднання. Тому бахмутянка Ірина Денисенко, керівниця студії молодіжної творчості «Браво», вирішила використовувати Клуб як платформу для надання цікавої та корисної інформації дорослим слухачам.

На чергове засідання була обрана тема «Знайомство з Бахмутом». Розповідь про рідне місто, його багату історію, унікальну культуру та мальовничі краєвиди занурила учасників клубу в атмосферу Бахмута, викликала щирі емоції.

Після зустрічі Ірина Денисенко отримала багато позитивних та вдячних відгуків від присутніх. Всі відчували гордість за Бахмут, його стійкість та незламність, а також сподівання на його відродження.

За інформацією Управління культури Бахмутської міської ради.

1_2_23_4_5_

Останні статті на сайті