Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Гарний настрій та заряд бадьорості

Переглядів: 384
11.04.2024 - 14:11

Фахівці Martynova Culture Centre продовжують заняття для жителів Бахмута та всіх охочих на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Керівниця студії молодіжної творчості «Браво» Ірина Денисенко проводить різноманітні майстер-класи, ігри, квести. Керівник зразкового аматорського колективу ансамблю спортивного танцю «Алегро» Володимир Ковшов захоплює дітей світом танцю.

Весняна погода дарує гарний настрій та можливість проводити заняття з дітьми на свіжому повітрі. Нещодавно на відкритому майданчику для занять дітлахи вчилися робити з паперу літаки, малювали, прикрашали простір та отримували вітамін D. Веселі заняття з хореографії додали гарного настрою та заряду бадьорості!

Фахівці Martynova Culture Centre продовжують заняття для жителів Бахмута та всіх охочих на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Фахівці Martynova Culture Centre продовжують заняття для жителів Бахмута та всіх охочих на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Фахівці Martynova Culture Centre продовжують заняття для жителів Бахмута та всіх охочих на базі Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. 434664022_748752927403307_4899241659387109578_n

Останні статті на сайті