Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Урочисті збори, присвячені Дню Прапора України

Переглядів: 2001
23.08.2015 - 09:55

23 серпня 2015 року в місті Артемівськ на площі Свободи відбулися урочисті збори, присвячені Дню Прапора України. На зустрічі були присутні представники Артемівської міської ради, громадських організацій, депутати, робітники освіти, охорони здоров'я, ветерани та мешканці міста.

Під оплески представники громадських організацій, молоді розгорнули на площі 60-ти метровий прапор України, який майорів на всю площу немов жовто-блакитне море.

У своїй промові міський голова Олексій Рева зазначив: «Під цим стягом наш народ йшов до незалежності, під ним ми сьогодні виборюємо право жити в мирі та злагоді на рідній землі».

Вперше в Артемівську відбувся велопробіг з жовто-блакитними прапорами по центральним вулицям міста. Так, була започаткована нова традиція, після чого на стадіоні «Металург» відбулося підняття прапору, хвилина мовчання за загиблими у боротьбі за незалежність України.

Після цього відбувся круглий стіл з представниками громадськості за темою: «Мир, спорт, молодість - Україна».

Урочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора УкраїниУрочисті збори, присвячені Дню Прапора України

Останні статті на сайті