Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Круглий стіл «Соборність: історія і сьогодення»

Переглядів: 3706
22.01.2014 - 14:43

22 січня 2014 року  в  м. Артемівську в приміщенні Центральної міської бібліотеки для дорослих відбулося засідання  круглого столу «Соборність: історія і сьогодення» присвячене Дню Соборності і Свободи України. 

В засіданні круглого столу взяли участь представники громадських та молодіжних організацій міста, працівники Артемівського краєзнавчого музею та Центральної бібліотечної системи міста Артемівськ, представники засобів масової інформації.

«Президент України Віктор Янукович велику увагу приділяє питанню забезпечення національної єдності та громадянської злуки в Україні. Згідно Указу Президента України з грудня 2011 року Дні Соборності та Свободи України відзначають в один день.» - наголосила начальник організаційного відділу Артемівської міської ради  – «Сьогодні, у часи політичної кризи в нашій державі, нам належить розглянути такі важливі питання, як історичне значення загальнодержавного свята Дня Соборності України для патріотичного виховання громадян України; сучасні проблеми Соборності у розвитку України, як виклики патріотичного свідомості; патріотизм як консолідуючий чинник українського народу та його державності; обговорити перспективні напрямки патріотичної діяльності сучасного покоління українців у вирішенні проблем Соборності держави.»

Наступним етапом обговорення був екскурс в історію Соборності України, який презентував старший науковий співробітник Артемівського краєзнавчого музею Ігор Корнацький. Після історичного екскурсу начальник відділу обслуговування центральної міської бібліотеки для дорослих – Валентина Голопьорова запропонувала присутнім огляд літератури присвяченої Соборності України.

Наприкінці зустрічі відбулося обговорення суспільно-політичної ситуації в країні в контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України. Усі присутні мали можливість висловити свою думку стосовно цього питання.

Підводячи підсумок засідання кругло столу було визначено, що святкування Дня Соборності - це нагадування про те, що сила нашої держави - в єдності українських земель, територіальної цілісності України. Ми повинні усвідомлювати, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети - розбудови економічно й духовно багатої, вільної і демократичної України.

22 січня 2014 року  в  м. Артемівську в приміщенні Центральної міської бібліотеки для дорослих відбулося засідання  круглого столу «Соборність: історія і сьогодення» присвячене Дню Соборності і Свободи України. 22 січня 2014 року  в  м. Артемівську в приміщенні Центральної міської бібліотеки для дорослих відбулося засідання  круглого столу «Соборність: історія і сьогодення» присвячене Дню Соборності і Свободи України. 22 січня 2014 року  в  м. Артемівську в приміщенні Центральної міської бібліотеки для дорослих відбулося засідання  круглого столу «Соборність: історія і сьогодення» присвячене Дню Соборності і Свободи України.

Останні статті на сайті