Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

ExportUA

Проведено онлайн-захід Коло пам'яті «Дзвони Чорнобиля»

Переглядів: 149
25.04.2024 - 16:49

До роковин Чорнобильської трагедії кафедрою вітчизняної та зарубіжної історії Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ, Бахмутським краєзнавчим музеєм та за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено онлайн-захід Коло пам'яті «Дзвони Чорнобиля»

6 квітня 1986 року світ жахнула катастрофа – вибух на Чорнобильській атомній електростанції. Ця трагедія стала не лише найбільшою техногенною катастрофою в історії, але й залишила глибокий слід у свідомості людей, змінивши хід історії та змусивши по-новому поглянути на силу атома.
Сьогодні кафедрою вітчизняної та зарубіжної історії Горлівського інституту іноземних мов ДВНЗ ДДПУ, Бахмутським краєзнавчим музеєм та за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради було проведено Коло пам'яті «Дзвони Чорнобиля».
Онлайн-захід, на якому були присутні представники відділу молодіжної політики УМПСД Бахмутської міської ради, студентська молодь та педагогічний склад навчальних закладів, присвячений трагічним подіям аварії на Чорнобильській АЕС.
Тисячі людей загинули або постраждали від радіаційного опромінення, життя були зруйновані назавжди. Самопожертва та героїзм рятувальників, які ціною власного життя стримували катастрофу, не повинні бути забуті.
Чорнобильська зона відчуження стала сумним пам'ятником катастрофі. Ми маємо зберегти цю зону, щоб майбутні покоління могли побачити на власні очі наслідки аварії та зрозуміти її жахливі масштаби.
Чорнобиль – це не просто трагедія, що сталася в минулому. Це постійне нагадування про відповідальність перед людством та планетою.
Це історія про те, як люди об'єдналися перед лицем жахливої біди та змогли подолати її наслідки.
Такий формат зустрічей, на яких присутні представники з різних навчальних закладів, об'єднаних у Коло, планується Управлінням проводити й надалі.