Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Презедент України

У Вінниці відбулася зустріч бахмутян у рамках обговорення проєкту «Сталева Мрія Бахмут».

Переглядів: 105
25.04.2024 - 13:28

Бахмут – наше місто сили, наша рідна земля, і ми повинні відродити його шлях до майбутнього.

У березні в Києві вперше презентовано проєкт «Сталева Мрія Бахмут», який відзначається екологічністю, модульністю, інклюзивністю та швидкістю зведення. Завдяки застосуванню сучасних технологій та матеріалів проєктований мікрорайон у межах вулиць Чайковського – Захисників України – Декабристів – Ювілейна (до межі селища Хромове) стане не лише комфортним, але й енергоефективним.

Подібні зустрічі з бахмутянами вже відбулися у Дніпрі, громадах Дніпропетровської області, Кропивницькому, тепер – у Вінниці.

На Вінниччині у рамках підписаного меморандуму з Бахмутською районною військовою адміністрацією активно співпрацюємо у питаннях допомоги нашим жителям з Консультативно-координаційним центром підтримки населення «Бахмутський район єднає». Вдячний керівниці центру за допомогу в організації заходу. Щира подяка Вінницькій обласній філармонії за гостинність. Кожен, хто прийшов на захід зміг отримати консультації бахмутських лікарів, послуги фахівців ЦНАПу й КП «Бахмутське БТІ» та професійну допомогу нотаріуса. Усього було надано понад 50 консультацій.

Приємно здивований тим, що до діалогу активно долучається молодь. За підсумками обговорень концепцію буде доопрацьовано з урахуванням потреб та побажань мешканців громади.

Важливо підкреслити, що мікрорайон «Ювілейний» – це лише перший крок на шляху до комплексної відбудови всієї Бахмутської міської територіальної громади. Якісна підготовка до реалізації плану відродження стане запорукою його успіху та швидкого втілення. Напрацювання, які будуть отримані під час відновлення Бахмута, можна буде масштабувати на всю Україну.

Бахмутська МВА паралельно веде активну роботу з донорськими організаціями, які виявили бажання взяти участь у відновленні українських громад, зокрема, Бахмутської, та обговорює можливі напрямки співпраці.

_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13