Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Майстер-клас «Диво-птах»

Переглядів: 86
22.04.2024 - 16:45

Минулої суботи у Національному заповіднику «Софія Київська» відбувся майстер-клас «Диво-птах», присвячений петриківському розпису. Захід проходив у залі «Хлібня», де зараз експонується виставка «Скорботний шлях Бахмута» бахмутського майстра Дмитра Денисенка.

Майстер-клас провела Тетяна Лаптєва, талановита майстриня петриківського розпису. Наша землячка щедро поділилася з учасниками секретами роботи акриловими фарбами по текстилю та ознайомила їх з основами петриківського розпису, його історією та техніками виконання.

Під час заходу учасники не лише отримали теоретичні знання, але й мали можливість втілити їх у життя, створивши власні еко-торбинки з неповторним дизайном. Використовуючи петриківські візерунки та кольори, кожен учасник зробив унікальний та практичний аксесуар, який водночас став виразом власного стилю та свідомого ставлення до довкілля.

За інформацією Управління культури Бахмутської міської ради.

Минулої суботи у Національному заповіднику «Софія Київська» відбувся майстер-клас «Диво-птах», присвячений петриківському розпису.Минулої суботи у Національному заповіднику «Софія Київська» відбувся майстер-клас «Диво-птах», присвячений петриківському розпису.Минулої суботи у Національному заповіднику «Софія Київська» відбувся майстер-клас «Диво-птах», присвячений петриківському розпису.