Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Незабутні емоції та заряд позитиву

Переглядів: 116
18.04.2024 - 15:23

Війна несе за собою не лише руйнування та біль, а й випробовує стійкість людського духу. Сьогодні особливо важливо дарувати людям, і насамперед дітям, тепло, підтримку та віру в майбутнє. Саме цим з любов’ю й ентузіазмом займаються фахівці Бахмутського міського центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова.

Попри всі складнощі, вони невтомно продовжують свою культурну місію, даруючи радість та підтримку малечі на локаціях дитячих точок «Спільно» у Дніпрі та Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей. Тут бахмутські майстри проводять для малечі заняття з декоративно-прикладного та творчого мистецтва, різноманітні тематичні розважально-пізнавальні програми, уроки хореографії.

Нещодавно бахмутські ентузіасти долучилися до відкриття Мультифункціонального центру для дітей у Запоріжжі. Їхня розважально-ігрова програма стала справжнім святом, подарувала дітлахам незабутні емоції та заряд позитиву.

 

Фахівці Бахмутського міського центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова дарують радість та підтримку малечі на локаціях дитячих точок «Спільно» у Дніпрі та Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей.Фахівці Бахмутського міського центру культури та дозвілля імені Євгена Мартинова дарують радість та підтримку малечі на локаціях дитячих точок «Спільно» у Дніпрі та Дніпропетровської обласної бібліотеки для дітей.