Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Презедент України

Весняні зустрічі на хвилях творчості

Переглядів: 137
18.04.2024 - 14:36

У Дніпрі продовжується співпраця Мистецька Школа 1 м.Бахмут та команди Ментального Здоров’я та Психосоціальної Підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Цього разу темою зустрічі стала творчість, адже саме вона має безмежний потенціал, щоб збагатити наше життя, подарувати радість та зцілення.

Захід у форматі мистецької вітальні «Весняні зустрічі на хвилях творчості» традиційно прийшов у стінах Дніпропетровська обласна бібліотека для дітей  та зібрав людей різного віку.

Музичним подарунком для всіх присутніх став звітний концерт Бахмутської школи мистецтв «На хвилях творчості мистецької школи». Яскраві виступи учнів та педагогів, чарівна музика та різноманіття музичних інструментів створили неповторну атмосферу щирих емоцій.

Творчим антрактом та родзинкою вечора стало виготовлення власноруч прикрас до Великодня. Цей процес не лише подарував учасникам можливість проявити свою креативність, але й став емоційною розрядкою.

Веселі розваги та конкурси, де кожен мав можливість відчути себе справжнім творцем, доповнили атмосферу єднання та дружби. Спілкування проходило у невимушеній обстановці, за чашечкою ароматного чаю, даруючи всім присутнім заряд бадьорості та гарного настрою.

У Дніпрі продовжується співпраця Мистецька Школа 1 м.Бахмут та команди Ментального Здоров’я та Психосоціальної Підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Цього разу темою зустрічі стала творчість. У Дніпрі продовжується співпраця Мистецька Школа 1 м.Бахмут та команди Ментального Здоров’я та Психосоціальної Підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Цього разу темою зустрічі стала творчість. У Дніпрі продовжується співпраця Мистецька Школа 1 м.Бахмут та команди Ментального Здоров’я та Психосоціальної Підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Цього разу темою зустрічі стала творчість. У Дніпрі продовжується співпраця Мистецька Школа 1 м.Бахмут та команди Ментального Здоров’я та Психосоціальної Підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Цього разу темою зустрічі стала творчість. У Дніпрі продовжується співпраця Мистецька Школа 1 м.Бахмут та команди Ментального Здоров’я та Психосоціальної Підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ). Цього разу темою зустрічі стала творчість.