Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Верховна рада України

Проведення безкоштовного навчання ветеранів та ветеранок

Переглядів: 1310
03.04.2024 - 09:44

Управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації  повідомляє, що до обласної державної адміністрацій, обласної військової адміністрації надійшов лист Міністерства у справах ветеранів України від 02.04.2024 № 14/2829/0/1-24/0.6 щодо проведення безкоштовного навчання ветеранів та ветеранок Громадською організацією «Школа врядування» та Києво-Могилянською школою врядування імені Андрія Мелешевича за Сертифікатною програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення» (далі-Сертифікатна програма).

Початок навчання запланований на 22 квітня 2024 року. Прийом заявок триватиме до 08 квітня включно.

Сертифікатна програма погоджена Національним агентством України з питань державної служби та впроваджується в рамках проекту «Розширення професійних горизонтів: професійний розвиток ветеранів та ветеранок для кар’єри на державній службі та службі в органах місцевого самоврядування”. Проєкт втілюється за сприяння Програми реінтеграції ветеранів IREX, яка реалізує IREX за підтримки Державного департаменту США.

Метою програми є сприяти професійному розвитку та підвищенню кваліфікації ветеранів та ветеранок, які прагнуть пов’язати свою професійну кар’єру з державною службою та місцевим самоврядуванням. Після навчання учасники та учасниці отримають відповідні знання, навички та компетентності для успішного зарахування у кадрові резерви, проходження конкурсів на посади, працевлаштування та подальшої роботи в органах державної влади.

Детальніша інформація про Сертифікатну програму та умови відбору розташована за посиланням: http://bit.ly/3uXJFoh

З метою підвищення освітнього рівня та кваліфікації ветеранів, їх підготовки до здобуття нових знань і професій в рамках переходу від військової служби до цивільного життя, звертаємося з проханням в межах компетенції сприяти поширенню на власних офіційних інформаційних ресурсах (веб-порталах, сторінках соціальної мережі Facebook) та в органах соціального захисту населення про проведення набору ветеранів та ветеранок на Сертифікатну програму «Урядування в умовах воєнного  стану та післявоєнного відновлення».