Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна рада

Завершено Громадське обговорення

Переглядів: 214
29.03.2024 - 15:11

Завершено Громадське обговорення щодо перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії на території Бахмутської МТГ, які містять російське походження

Звіт
про проведення Громадського обговорення щодо перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії на території Бахмутської МТГ, які містять російське походження

На виконання розпорядження начальника Бахмутської міської військової адміністрації Олексія Реви від 22.02.2024 №38 рр «Про організацію громадського обговорення з питання перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії на території Бахмутської міської територіальної громади, які містять російське походження» з 26.02.2024 по 27.03.2024 на території Бахмутської міської територіальної громади, проведено громадське обговорення з питання перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії, які містять російське походження.

Інформаційне повідомлення про початок проведення громадського обговорення було оприлюднено на офіційному вебсайті Бахмутської міської ради.

Пропозиції (зауваження) представників громадськості Бахмутської міської територіальної громади приймались змішаним способом, відповідно до Порядку проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії на території Бахмутської міської територіальної громади, які містять російське походження.:

  • за допомогою заповнення Google-форми;
  • за допомогою заповнення анкет в паперовому вигляді в осередках підтримки мешканців Бахмутської міської територіальної громади;
  • шляхом направлення пропозицій на електронну пошту відділу внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Бахмутської міської ради -  vn.politica.bahmut@dn.gov.ua.

Участь у громадському обговоренні громадяни приймали будь-яким зручним способом із зазначеного переліку. 

За результатами проведеного збору пропозицій:

1. Google-форму заповнили 55 респондентів.

2. Анкети в паперовому вигляді в осередках підтримки мешканців Бахмутської міської територіальної громади заповнили 237 респондентів, з яких:

  • Запропонували залишити стару назву однієї з вулиць - 3 особи;
  • Проти перейменування-5 осіб;
  • Власних пропозицій ніхто не надав.

3. На електронну пошту надійшло 25 електронних звернення. 10 звернень, які надійшли на електронну пошту, не відповідають вимогам громадського обговорення щодо перейменування вулиць та інших об’єктів топонімії на території Бахмутської МТГ, які містять російське походження.

4. Всього взяли участь  в обговоренні 317 респондентів

5. Результати обговорення за посиланням: https://docs.google.com/document/d/1hz6sAVJPxgtA2a8sVSCTLmuzVPAcI8jb/edit?usp=sharing&ouid=113318515320853061015&rtpof=true&sd=true

Останні статті на сайті