Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Відбулася "Пряма лінія"

Переглядів: 588
20.03.2024 - 14:13

20 березня секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна провела пряму телефонну лінію з жителями територіальної громади за участю представників виконавчих органів міської ради.

Громадяни зверталися з питань надання матеріальної допомоги, забезпечення безкоштовними ліками, допомоги у вирішенні питання щодо надання соціального житла, отримання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти на території Бахмутської міської територіальної громади. 

Під час проведення телефонної лінії громадянам були надані роз’яснення щодо змін у законодавстві, стосовно виплат від держави для внутрішньо переміщених осіб. 

За підсумками телефонного зв’язку надані доручення виконавцям щодо опрацювання звернень та надання відповідей за результатами їх розгляду.

 

20 березня секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна провела пряму телефонну лінію з жителями територіальної громади за участю представників виконавчих органів міської ради.20 березня секретар Бахмутської міської ради Ганна Петриєнко-Полухіна провела пряму телефонну лінію з жителями територіальної громади за участю представників виконавчих органів міської ради.

Останні статті на сайті