Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Податковою службою Донеччини надано майже 32,5 тис. адмінпослуг у минулому році

Переглядів: 1053
10.01.2024 - 17:56

Головним управлінням ДПС у Донецькій області від початку виконання функціональних повноважень, з 21.06.2023, надано 32 492 адміністративні послуги платникам податків.

Однією з найбільш запитуваних серед 81 адміністративної послуги, які надає податкова служба, залишається видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків. Всього надано 8961 таку послугу, що складає майже 28% від усіх наданих адміністративних послуг.

Протягом зазначеного періоду було зареєстровано 6799 платників єдиного податку та надано 6884 витяги з реєстру платників єдиного податку.

За звітний період платникам податків видано 1126 довідок про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи.

Крім того, популярними адміністративними послугами у суб’єктів господарювання є реєстрація програмних реєстраторів розрахункових операцій – зареєстровано 2850 таких ПРРО. Також зареєстровано 673 реєстратора розрахункових операцій, видано 658 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами, зареєстровано 532 книги обліку розрахункових операцій.

До речі, ознайомитися з переліком адміністративних послуг, які надає податкова служба Донеччини, можна на сайті за наступним посиланням https://dn.tax.gov.ua/diialnist/mistsya-nadannya-administrativnih-poslu/.

 

Корисні посилання:

Android https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tax.gov.ua,
iOS https://t1p.de/lgu5a

 

ГУ ДПС у Донецькій області

Останні статті на сайті