Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 86 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Бахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету

Переглядів: 845
09.10.2023 - 17:41

Неймовірні емоції та гарний настрій отримали мешканці Бахмутської громади, які проживають у місті Одеса. На запрошення керівництва бахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету. До уваги глядачів було представлено балет «Білосніжка». Сучасна, яскрава та музична вистава відкрила світ казки для маленьких глядачів, а дорослим допомогла ненадовго повернутися у дитинство.

Одеський академічний театр музкомедії запросив глядачів на оперету «Сільва» в оновленій постановці. Як ділилися враженнями після перегляду бахмутяни, цей історичний спектакль-епоха можна переглядати знову і знову, настільки він захоплює.

Не менш яскраві враження залишились у наших земляків після перегляду комедії "За двома зайцями", написаної за мотивами п'єси І. Нечуй-Левицького. Прекрасна музика, мовний колорит, гумор, гарна акторська гра — все, що потрібно для театрального задоволення!

Щиро вдячні всім причетним за організацію дозвілля для наших бахмутян.

Бахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балетуБахмутяни відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету