Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 41 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості

Переглядів: 1166
29.10.2021 - 11:54

28 жовтня для 15 зареєстрованих безробітних Бахмутського міського центру зайнятості у дистанційному форматі за допомогою сервісу ZOOM було проведено інформаційний вебінар із загальних питань зайнятості.

Фахівець відділу активної підтримки безробітних Інна Штепа ознайомила присутніх з державними гарантіями у сфері зайнятості, станом сучасного ринку праці, комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості, правами та обов’язками безробітних, про можливість набуття професії за сприяння служби зайнятості, про самозайнятість, як один із видів працевлаштування.

Також відвідувачів ознайомлено з веб-ресурсами, якими можна скористатися для отримання додаткових знань та компетенцій, зокрема створення "Електронного  кабінету шукача роботи", який дає  можливість розмістити  резюме, уточнити  заплановані  та фактичні дати відвідування служби зайнятості, дізнатися про заходи, які проводитиме служба зайнятості тощо. Запрошених ознайомлено з офіційним сайтом Державної служби зайнятості, роботою Кол-Центру підтримки клієнтів та офіційною сторінкою Бахмутського міського центру зайнятості в мережі Фейсбук.

По завершенні вебінару всі учасники отримали відповіді на свої запитання та контакти для зворотного зв’язку у разі потреби додаткової консультації.

Бахмутський міський центр зайнятості

Останні статті на сайті