Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 61 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

За круглим столом обговорили питання професійного навчання

Переглядів: 631
29.10.2021 - 11:52

28 жовтня, в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках декади зустрічей з роботодавцями під гаслом «Професійно! Якісно! Надійно!» відбулося засідання Круглого столу за участю представників Ради роботодавців на тему: «Переваги професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості, в тому числі дуальної форми навчання». Захід пройшов у дистанційному форматі з використанням платформи ZOOM.

В засіданні Круглого столу прийняли участь керівники та кадрові служби підприємств, у тому числі представники Ради роботодавців: ТОВ «Завод кольорових металів»,  ТОВ «Бахмут-Хліб», ТОВ «Бахмут Будпроект», ПРАТ «ВІСТЕК», ПП ВКФ “ФЛАТТЕР», ТОВ «СКАРТ», ТОВ «МЗМК», Артемівське УГГ. Крім того до обговорення питання професійного навчання долучилось керівництво Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА.

Засідання Круглого столу розпочала директорка Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко інформацією про стан ринку праці Бахмутського району та про переваги професійного навчання за сприяння Державної служби зайнятості, в тому числі дуальної форми навчання.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Роман Коновал проінформував роботодавців про заходи, що впроваджує Державна служба зайнятості, спрямовані на підвищення рівня зайнятості. Він, зокрема, наголосив на важливості забезпечення якісного підбору кадрів, в тому числі на засадах рекрутингу.

 Про форми та напрямки проходження професійного навчання безробітних, про впровадження дуальної форми навчання, а також дистанційне та неформальне навчання розповіла заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Ходус. Також з метою розширення уявлення роботодавців та соціальних партнерів про форми професійного навчання учасникам заходу було наочно продемонстровано презентаційний  відеоматеріал.

Декан Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту УІПА Валерій Коломієць розповів учасникам відео конференції  про співпрацю з Бахмутським міським центром зайнятості в напрямку організації професійного навчання безробітних та осіб, які бажають підвищити свою кваліфікацію.

Представниками Ради роботодавців обговорились всі порушені питання. За підсумками круглого столу намічено план спільних дій щодо розширення можливостей організації навчання  на виробництві, в тому числі за дуальною формою навчання.

Бахмутський міський центр зайнятості

28 жовтня, в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках декади зустрічей з роботодавцями під гаслом «Професійно! Якісно! Надійно!» відбулося засідання Круглого столу