Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 63 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Пенсійний фонд запрошує на державну службу

Переглядів: 756
18.06.2021 - 08:40

28 безробітних осіб відвідали міні-ярмарок вакансій, який відбувся 17 червня для Головного управлінні ПФУ в Донецькій області. Захід було організовано Бахмутським міським центром зайнятості з метою підбору співробітників на вільні робочі місця. З роботою в сфері пенсійного забезпечення відвідувачів знайомила заступниця начальника Головного  управлінні ПФУ в Донецькій області Тетяна Баранова та начальники відділів, в яких є наявні вакансії.

На сьогодні сервісний центр ПФУ в Бахмуті має гостру потребу в кадрах. Пенсійний фонд на постійній основі співпрацює із службою зайнятості. Укомплектувати наявні вакансії спеціалістів державної служби роботодавець розраховує за  сприянням Бахмутського міського центру зайнятості. Наразі установі потрібні фахівці з призначення, перерахунку та виплати пенсій, а також спеціалісти відділу обслуговування громадян.

«Послуги Пенсійного фонду є важливими, оскільки вони відображають соціальні цінності, якість життя, рівень економічного розвитку, рівень дотримання прав людини», - зазначила Тетяна Баранова. В ході заходу керівники відділів розповіли, яку роботу виконують фахівці кожного відділу управління, зосередили увагу шукачів роботи на навантаженні спеціалістів, розповіли про рівень оплати, а також проінформували про заохочення співробітників. Представниця кадрової служби Олена Богомолова ознайомила учасників заходу з умовами конкурсу та переліком документів, необхідних для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців. Для того, щоб сформувати уявлення про умови праці фахівці Пенсійного фонду запросили претендентів на вакансії ознайомитися зі специфікою роботи фахівців кожного відділу закладу.

В результаті проведеного заходу відвідувачам було запропоновано взяти участь у конкурсі.

28 безробітних осіб відвідали міні-ярмарок вакансій, який відбувся 17 червня для Головного управлінні ПФУ в Донецькій області.

Останні статті на сайті