Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Крокуємо до успіху шляхом професійного навчання

Переглядів: 774
26.05.2021 - 08:54

24 травня у Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов інформаційний вебінар для 16 безробітних за темою «Презентація послуг з професійного навчання».

Учасники вебінару отримали інформацію про сучасні форми здобуття нових професій або підвищення кваліфікації відповідно до умов ринку праці, у тому числі про професійне навчання із застосуванням дистанційних технологій та за дуальною формою.

Заступниця начальника відділу активної підтримки безробітних Олена Ходус звернула увагу учасників заходу на діяльність одинадцяти центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, в яких можливо пройти професійне навчання більш ніш за 100 професіями.

Також розглядалися питання щодо підтвердження результатів неформального професійного навчання, отримання ваучера тощо.

Наприкінці заходу пані Олена підкреслила: «Фінансування витрат на професійне навчання безробітних здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Оплачується вартість навчання, проживання в гуртожитках, проїзду до місця навчання безробітних. Служба зайнятості пропонує Вам скористатися унікальною нагодою – безкоштовно отримати послуги з професійного навчання за направленням центру зайнятості».

24 травня у Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов інформаційний вебінар для 16 безробітних за темою «Презентація послуг з професійного навчання».

Останні статті на сайті