Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулось чергове засідання виконкому

Переглядів: 1872
12.05.2021 - 12:00

Під керівництвом першого заступника міського голови Максима СУТКОВОГО відбулось чергове засідання виконкому Бахмутської міської ради. В засіданні взяли участь керівники виконавчих органів міської ради, підприємств та закладів міста.

Згідно з порядком роботи  членами виконкому було розглянуто 15 питань, по яким були прийняті відповідні рішення. Детальніше з проєктами порядку денного засідання виконкому можна ознайомитися за посиланням: http://artemrada.gov.ua/29254.     

Зокрема, членами виконкому затверджено план організаційних заходів щодо усунення порушень природоохоронного законодавства. Під час планової перевірки дотримання вимог законодавства з охорони навколишнього природного середовища, проведеної з 09.03.2021 по 22.03.2021 Державною екологічною інспекцією у Донецькій області були виявлені порушення природоохоронного законодавства. Виконавчими органами міської ради розроблено план заходів щодо усунення порушень.

Так, згідно плану проводитиметься контроль за створенням водоохоронних зон і прибережних захисних смуг, а також за додержанням режиму використання їх територій. Планується організувати збирання небезпечних відходів окремо від інших видів побутових відходів у контейнери червоного кольору, та їх передачу спеціалізованим підприємствам, що одержали ліцензії на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами та забезпечити виконання заходів щодо організації роздільного збирання  корисних компонентів  відходів. Одним з найбільш гострих питань на сьогодні є ліквідація несанкціонованих і неконтрольованих звалищ відходів на території  громади. Так, за інформацією начальника Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Марини ЮХНО, жителі громади нехтують попередженнями і продовжують несанкціоновано вивозити сміття. За дорученням першого заступника міського голови Максима СУТКОВОГО Управлінню економічного розвитку потрібно провести посилену інформаційну кампанію серед жителів громади, щоб не допускати в подальшому несанкціонованого розміщення відходів.

Чергове засідання виконкомуЧергове засідання виконкомуЧергове засідання виконкомуЧергове засідання виконкому