Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Навчання спеціалістів

Переглядів: 1214
11.03.2021 - 10:20

09.03.2021 за участі експерта  Хворової Ганни Михайлівни, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри соціальної та практичної психології Житомирського державного університету ім. І.Франка, та тренера-експерта з денного догляду відбулося навчання спеціалістів денного догляду для дітей з особливими потребами.

Тема консультації “Психолого-педагогічні аспекти послуги денного догляду для дітей з інвалідністю”.

В заході приймали участь фахівці із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб, директор КУ «Інклюзивно-ресурсний центр м. Бахмут» - Гайтина Лариса Григорівна та батьки дітей.

Учасники мали змогу перейняти корисний досвід експерта та розглянути різні аспекти впровадження та функціонування послуги денного догляду,  ефективної взаємодії з особливими дітьми та їх батьками.

Окремо були розглянуті психолого-педагогічні особливості роботи з дітьми даної категоорії.

09.03.2021 відбулося навчання спеціалістів денного догляду для дітей з особливими потребами.09.03.2021 відбулося навчання спеціалістів денного догляду для дітей з особливими потребами.09.03.2021 відбулося навчання спеціалістів денного догляду для дітей з особливими потребами.09.03.2021 відбулося навчання спеціалістів денного догляду для дітей з особливими потребами.