Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Верховна рада України

До уваги жителів та гостей Бахмутської громади! Щодо функціонування пункту обігріву.

Переглядів: 1222
14.01.2021 - 16:41

У зв'язку з погіршенням погодних умов на території Бахмутської ОТГ під час засідання оперативного штабу з соціального захисту населення в осінньо-зимовий період було прийнято рішення щодо функціонування пункту обігріву за адресою Чайковського, 1А в цілодобовому режимі, а також встановленню мобільного пункту обігріву за адресою Сибірцева, 188.

У разі виявлення аварійних ситуацій Бахмутська міська рада закликає жителів громади звертатися до диспетчерської служби «1505» за телефоном 095 581 5288 для відповідного реагування.

Згідно даних гідрометцентру очікуються значні опади (дощ зі снігом), погіршення видимості в опадах до 200-500 метрів. Дані погодні умови орієнтовно збережуться з 15 по 23 січня. Ускладнення погодних умов відповідає I рівню небезпечності (жовтий).Такі погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі та порушення руху автотранспорту на окремих ділянках доріг.

Будьте пильними на дорогах та на вулицях громади!

До уваги жителів та гостей Бахмутської громади!До уваги жителів та гостей Бахмутської громади!До уваги жителів та гостей Бахмутської громади!

Останні статті на сайті