Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія»

Переглядів: 1913
19.03.2020 - 16:18

В рамках реалізації Проекту  "Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді", що впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій на чолі з Українською мережею за права дитини за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку (KFW) з 11 по 12 березня 2020 року  відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія» для керівників структурних підрозділів соціальної сфери Бахмутської міської ОТГ, директорів   закладів дошкільної та загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, інклюзивно-ресурсного центру м. Бахмут.

Також у тренінгу взяли участь заступник міського голови,  заступник головного лікаря з охорони материнства і дитинства КНП «Центр первинної медичної допомоги м.Бахмута» та заступник начальника Бахмутського районного управління Головного управління ДСНС України у Донецькій області.

Метою тренінгу було здійснення сімейно орієнтованої соціальної роботи, спрямованої на захист дитини та відпрацювання навичок побудови міжвідомчої взаємодії в громаді в найкращих інтересах дитини та її сім’ї.

Відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія»Відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія»Відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія»Відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія»Відбувся тренінг «Захист дитини та міжвідомча взаємодія»

Останні статті на сайті