Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Урядовий портал

Підприємців Бахмута навчають користуватися електронними сервісами

Переглядів: 694
20.12.2019 - 13:04

18 грудня  в Центр  розвитку  підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості завітали 2 підприємців, 10  безробітних та керівниця  Громадскої організації  «Бахмутська Ліга Правозахисників» Оксана Болотюк. На зустрічі були порушені питання щодо участі у грантових програмах та розвитку малого та середнього бізнесу.

«Діяльність центру розвитку підприємництва – це суттєва допомога тим, хто планує започаткувати власну справу, а для підприємців-початківців – шанс підвищити рентабельність, а також створити нові робочі місця, збільшуючи тим самим рівень зайнятості населення», - звернулась до присутніх заступниця начальника відділу профорієнтації  Галина Сіддікі. Вона ознайомила учасників тренінгу з можливістю отримання грантів на розвиток бізнесу,  які  надає Данська Рада у справах біженців.  Фахівчиня  надала  інформацію про навчальні та інформаційні додатки, направлені на підтримку підприємництва, серед яких мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва», онлайн-платформа  «Прометеус».

Очільниця Громадскої організації «Бахмутська Ліга Правозахисників» Оксана Болотюк надала інформацію щодо правового захисту малого бізнесу, ознайомила з підтримкою малого та середнього бізнесу, який здійснюється на основі Закону України «Про підприємництво». Громадська діячка  розповіла про перехід до Е-демократії та порадила як опанувати навичками користування електронними державними сервісами. Також учасникам зустрічі було надано інформацію про загальнодержавні, регіональні, місцеві та міжнародні програми, що спрямовані на поліпшення соціально-економічного становища членів територіальних громад.

Заступниця начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова зосередила увагу учасників тренінгу на інформації про шляхи співпраці зі службою  зайнятості для новоутворених роботодавців, соціальні послуги служби зайнятості для підприємців та осіб, які планують започаткувати власну справу, можливості отримання компенсації ЄВ, використання електронних  кабінетів.

Останні статті на сайті