Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

1 вересня на порозі: підготовка до навчального року

Переглядів: 1291
19.08.2019 - 13:08

Літні  канікули ще тривають, а  заклади загальної середньої освіти Бахмута вже розпочали формування мережі на новий навчальний рік.

Ще у червні відбулось  переведення учнів, зарахування дітей до 1-х та 10-х класів. Але  за три місяці відбулись зміни у кількісному складі школярів. Планується, що близько 750 малюків  міста  прийдуть до 1-х класів та стануть учнями Нової української школи. На сьогодні є вільні місця для зарахування у 1-ші класи  шкіл №№1, 2, 3, 10, 24.  

До старшої школи прийдуть 320 учнів 10-х класів. Для  вивчення на  профільному  рівні вони обрали математику, історію, українську мову, біологію, хімію, іноземну мову та інформатику.  Набір до 10-х класів триває, чекаємо наших учнів!

Другий рік у Бахмуті впроваджується інклюзивне навчання. З першого вересня  2019 р. у школах  №№4,5,7,10,11,18,24   12 учнів з особливими освітніми потребами разом з однокласниками  будуть опановувати новий матеріал. У цих закладах працюють команди психолого - педагогічного супроводу, створюються необхідні умови для повноцінного навчання і розвитку кожної дитини, незалежно від стану її здоров’я.

Набуває популярності  навчання у дистанційних класах, які функціонують на базі школи №18. Вже до початку нового навчального року звернулось більше 80 дітей, які проживають на непідконтрольній  території Донецької і Луганської області, але бажають отримати освіту  в E-school.

1 вересня на порозі: підготовка до навчального року1 вересня на порозі: підготовка до навчального року