Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 53 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Підприємцям пропонують гранти на навчання та на розвиток бізнесу

Переглядів: 1168
06.06.2019 - 16:31

Для п’яти підприємців та дев’яти осіб, зацікавлених у відкритті власної справи, 5 червня в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов тренінг з основ бізнес-планування.

На тренінг були запрошені соціальні партнери – заступник начальника відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Дмитро Мельдер та головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Павло Лущик.

«Проведення тренінгів з основ підприємницької діяльності – це суттєва допомога тим, хто планує започаткувати власну справу, а для підприємців-початківців – шанс підвищити свою обізнаність в сфері бізнесу та знайти ресурси на свої проекти», - звернулась до присутніх заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова. Фахівці служби зайнятості зосередили увагу учасників тренінгу на діючих грантових проектах, зокрема програмі «EU4Youth» для підвищення рівня освіти, зайнятості та соціальної інтеграції молоді в постраждалих від конфлікту районах. Програмою передбачено надання мікрогрантів на розвиток бізнесу і підвищення професійного рівня для молоді Донецької області.

Представник  Пенсіного фонду проінформував присутніх про необхідність дотримання вимог трудового законодавства, зокрема щодо легальної зайнятості. Дмитро Мельдер розповів про особливості зарахування страхового стажу та можливість контролю за сплатою ЄСВ. Головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» презентував присутнім комплексну програму підтримки підприємництва, створену для підтримки національних підприємців на різних етапах ведення бізнесу. Олена Сліпцова ознайомила учасників заходу з новаціями та проектами, що впроваджуються та реалізуються Донецькою обласною службою зайнятості, зокрема, вона наголосила на впровадженні Google карти вакансій Донецької області, ознайомила з навчальними та інформаційними додатками, направленими на підтримку підприємництва, серед яких онлайн-платформа «Прометеус» та мобільний додаток «Центр розвитку підприємництва».

Підприємцям пропонують гранти на навчання та на розвиток бізнесуПідприємцям пропонують гранти на навчання та на розвиток бізнесу

Останні статті на сайті