Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Тільки в єдності наша сила

Переглядів: 1528
24.01.2019 - 08:45

Із метою виховання в молоді глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, формування національної свідомості школярів, виховання в них почуття патріотизму, з нагоди відзначення Дня Соборності України в Бахмутському НВК № 11  організовано та проведено ряд заходів.

До зазначеного свята були присвячені виховні години: «Україна – єдина Соборна держава», «Співаєм славу тій події і тепер», «Соборність України: від ідеї до сьогодення», «Соборність в душах, єдність у серцях», вікторина «Як я знаю Україну?»

Учні прикрасили школу та класні  кімнати тематичними  стіннівками.

Під час святкування діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки Західноукраїнської Народної Республіки та Української Народної Республіки в одну державу, нинішню боротьбу проти російської агресії як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України.

Щоб підкреслити  значення  свята, учні одягнулися  у вишивані сорочки. На виховних заходах діти утворювали живі ланцюги єднання, створювали нерозривний,  символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

Учні 10-11 класів та педагоги школи-ліцею також брали участь в обласному заході «Свято Єднання» до Дня Соборності України за участю губернатора Донецької обласної державної адміністрації О.І. Куця та стали частиною ланцюга єднання.

З нагоди відзначення Дня Соборності України в Бахмутському НВК № 11  організовано та проведено ряд заходів.З нагоди відзначення Дня Соборності України в Бахмутському НВК № 11  організовано та проведено ряд заходів.З нагоди відзначення Дня Соборності України в Бахмутському НВК № 11  організовано та проведено ряд заходів.З нагоди відзначення Дня Соборності України в Бахмутському НВК № 11  організовано та проведено ряд заходів.З нагоди відзначення Дня Соборності України в Бахмутському НВК № 11  організовано та проведено ряд заходів.

Останні статті на сайті