Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Шляхи партнерської взаємодії з батьками обговорені на нараді завідувачів закладів дошкільної освіти

Переглядів: 1808
02.05.2018 - 16:05

На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  на базі дошкільного навчального закладу ясел-садка №10 «Кристалик» відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола».

У ході зустрічі керівники взяли участь у обговоренні питань дискусії «Що нам заважає почути один одного», які стосувалися факторів, що сприяють взаємодії родини та педагогів, особливостей спільної діяльності з батьками в умовах дитячого садка, ознак успішного співробітництва, труднощів у налагодженні контактів, яку організувала головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак.

Спеціаліст Управління освіти Вікторія Рязанцева ознайомила присутніх з результатами моніторингу реалізації плану спільної діяльності закладів дошкільної освіти з батьківською громадськістю, акцентувавши увагу на підвищення іміджу освітніх установ через організацію Днів відкритих дверей, інших представницьких заходів та висвітлення відповідної роботи на офіційних сайтах дитячих садків.

Про створення локальних документів з питань налагодження дієвої співпраці з батьками йшлося під час міні - практикуму. Завідувачі мали змогу проаналізувати зміст та якість наказів з основної діяльності, вирішити проблемні питання зі звернення громадян.

Завідувачі дошкільного навчального закладу ясел-садка №10 «Кристалик» Ганна Бершова, дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясел-садка №49 «Кріпиш» Зінаїда Забара презентували досвід роботи з особливостей методичного супроводу впровадження активних форм взаємодії з батьками в умовах закладу дошкільної освіти. Крім того, адміністрація ДНЗ №10 провела екскурсію закладом «Педагогічні родзинки для батьків».

Наприкінці заходу спеціалісти Управління запропонували учасникам наради «коло успіху», що дозволило висловити свої думки, побажання, пропозиції на перспективу з питань партнерства з сім’ями в умовах закладів дошкільної освіти.

За результатами наради надані конкретні доручення з метою підвищення якості управлінського супроводу діяльності педагогічних колективів.

На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола». На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола». На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола». На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола». На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола». На виконання плану роботи  Управління освіти Бахмутської міської ради на 2018 рік  відбулася чергова нарада для завідувачів закладів дошкільної освіти, яка проходила у формі «круглого стола».

Останні статті на сайті