Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»

Переглядів: 2836
03.10.2017 - 15:06

3 жовтня 2017 року на центральній площі міста для всіх городян та гостей міста відбувся концерт оркестру національної поліції Донецької області.

Музиканти не тільки вражають мирні міста своїм мистецтвом, але й підтримують дітей з лінії розмежування – шкільні свята, випускні бали проходять під музику поліцейських. Зараз у складі оркестру 20 музикантів, три вокалісти – Павло Петін, Ніна Чалих, Олена Рашевська.

З кожним роком географія гастролей поліцейського оркестру шириться. Навесні у рамках проекту «Схід і Захід - разом» артисти з Донеччини спільно з ужгородськими музиками дали серію концертів на Закарпатті.

У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»У Бахмуті виступив оркестр поліції Донецької області у рамках проекту «Схід і Захід - разом»

Останні статті на сайті