Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 51 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!

Переглядів: 2124
09.05.2017 - 07:07

З метою гідного вшанування подвигу Українського народу у Другій Світовій війні, його вагомого внеску в перемогу Антигітлерівської коаліції, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, депортацій та злочинів проти людяності  9 травня 2017 року у Бахмуті відбулися заходи до 72 річниці Великої Перемоги.

Місцева влада, учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти, ветерани збройних сил, праці та діти війни, а також представники підприємств і організацій, військовослужбовці, учнівська і студентська молодь взяли участь у святковій ході до меморіального комплексу «Обеліск Слави».

Захід супроводжувався покладанням символічної гірлянди пам’яті, тематичним виступами, піснями, віршами, які передавали своє відношення до часів Другої Світової війни та подій сьогодення. 

Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися і подякувати за мирне небо над нашими головами.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у 1939-1945 р.р. По завершенні заходу учасники святкової ходи взяли участь у покладанні квітів до Вічного Вогню, монументу воїнам-визволителям і могилі невідомого солдату.

У верхній та нижній частинах парку культури і відпочинку для ветеранів, бахмутчан і гостей міста заспівали хорові колективи Школи мистецтв,  КЗК «Бахмутський Міський Центр Культури та Дозвілля імені Євгена Мартинова» та КЗК «Бахмутський міський народний Дім», всі бажаючи скуштували «солдатську кашу».

Заходи проводилися за підтримкою і тісною взаємодопомогою групи цивільно-військового співробітництва м.Бахмуту.

Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!Бахмут відзначив День Перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні!

Останні статті на сайті