Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»

Переглядів: 2532
28.05.2016 - 05:37

27 травня 2016 року У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду–3»», на якому обговорили результати роботи і перспективи розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків.

На заході були присутні представники м. Бахмут: міський голова Олексій Рева, зуступник міського голови Олена Головкіна, директор міського відділення дитячого фонду України у м. Бахмут Наталя Дроздова, а також голови правління ОСББ в  м. Бахмуті Юрій Гейллер та Олена Костенко.

Зустріч пройшла з представниками ЄС/ПРООН у конференц-залі Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів, до якого завітали керівник програм співпраці представництва ЄС в Україні Беренд де Гроот, координатор проектів Хельга Пендер, радник ЄС/ПРООН Кунал Дхар та директор ПРООН в Україні Янтомас Хиемстра.

Учасники зустрічі обговорили результати реалізації домовленості про співпрацю між ПРООН та Бахмутською міською радою,  роботу проекту ЄС/ПРООН в м. Бахмут, результати реалізації громадських ініціатив, спрямованих на відновлення соціальних об’єктів, шляхи подальшої співпраці с проектом місцевий розвиток, орієнтований на громаду.

В ході зустрічі Бахмутський міський голова Олексій Рева зазначив, що головним результатом проекту став розвиток мотивації людей для співпраці та покращення свого добробуту власними силами.

 «Усі учасники цього проекту навчились раціонально використовувати свої ресурси, підготовлювати документацію та стали прикладом для інших ОСББ міста, які власним прикладом довели, що об’єднавшись можливо усе»,- відзначив міський голова Бахмуту.

Наприкінці зустрічі всі учасники висловили надію на подальшу співпрацю та реалізацію майбутніх проектів.

У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»У Краматорську відбувся круглий стіл «Міський компонент Проекту Європейського Союзу і ПРООН»