Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 57 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 16.05.2018 №88

Переглядів: 1809

Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію від 05.04.2018 № 01-1948-06 начальника Управління освіти Бахмутської міської ради Рубцової М.А. про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 13.09.2017 №684 «Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів», відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367, згідно з планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІІ квартал 2018 року, затвердженим рішенням виконкому Бахмутської міської ради від 14.03.2018 №49, керуючись ст.ст. 32, 52 Закону України від 21.05.1997 №280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, законами України: від 13.05.1999 №651-ХІV «Про загальну середню освіту», із внесеними до нього змінами, від 05.09.2017 №2145-VIII «Про освіту», виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити Порядок  ведення обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті (додається).
  2. Визначити Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова) відповідальним за створення та постійне оновлення реєстру даних  дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті.
  3. Визначити  території обслуговування та закріпити їх за закладами загальної середньої освіти, підпорядкованими Управлінню освіти Бахмутської міської ради, на 2018-2019 навчальний рік згідно переліку (додається).
  4. Управлінню освіти Бахмутської міської ради:
    1. Щороку аналізувати результати розподілу і закріплення території обслуговування і враховувати їх під час підготовки проекту рішення про закріплення за закладами загальної середньої освіти, підпорядкованими Управлінню освіти Бахмутської міської ради, території обслуговування на наступний рік.
    2. Оприлюднювати рішення про визначення території обслуговування на навчальний рік та закріплення їх за закладами загальної середньої освіти, підпорядкованими Управлінню освіти Бахмутської міської ради, на офіційному веб – сайті Управління освіти Бахмутської міської ради не пізніше ніж за 6 місяців до початку приймання заяв про зарахування учнів до закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти.
  5. Зобов’язати  Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева), Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова), Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна), Комунальне підприємство «Бахмутська житлова управляюча компанія» (Бондарєв), Бахмутський  міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна) та рекомендувати  Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань №6» (Динник):
    1. Здійснити необхідні організаційні заходи щодо забезпечення своєчасного і в повному обсязі обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті.
    2. Призначити  відповідальних працівників для виконання роботи, пов'язаної з обліком дітей шкільного віку  та учнів у  м. Бахмуті.
  6. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева), Бахмутському відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Донецькій області (Попов) здійснювати заходи відповідно до законодавства, пов’язані із захистом прав дітей шкільного віку на здобуття загальної середньої освіти.
  7. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) взаємодіяти в установленому законодавством порядку з директорами  професійно – технічних та вищих навчальних закладів І – ІІ рівнів акредитації  у м. Бахмуті, які забезпечують здобуття загальної середньої освіти, щодо забезпечення своєчасного і в повному обсязі обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті.
  8. Відділу державної реєстрації Бахмутської міської ради (Косаригіна)  щорічно, не пізніше 15 вересня, подавати до Управління освіти Бахмутської міської ради інформацію про кількість осіб віком від 6 до 18 років, місце проживання яких зареєстроване  у м. Бахмуті з 2016 року.
  9. Організаційне виконання рішення покласти на Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова).
  10. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Перший заступник міського голови                        Т.М. САВЧЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 16.05.2018 №88
Про затвердження Порядку ведення обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Бахмуті
58.49 KB