Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №188

Переглядів: 200

Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у І півріччі 2020 року

Заслухавши інформацію начальника загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевої О.М. про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у І півріччі 2020 року, згідно із планом роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради на ІІІ квартал 2020 року, затвердженим рішенням Бахмутської міської ради від 10.06.2020 № 136, керуючись Законом України «Про звернення громадян», статтями 38, 52, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ: 

  1. Інформацію начальника загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевої О.М. про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у І півріччі 2020 року прийняти до відома.
  2. Секретарю Бахмутської міської ради Кіщенко С.І., першому заступнику міського голови Савченко Т.М., заступникам міського голови Стрющенку О.В., Точеній В.В., керуючому справами виконавчого комітету Бахмутської міської ради Герасимовій Л.С. відповідно до функціонального розподілу обов’язків підвищити вимогливість до керівників підпорядкованих структурних підрозділів за якісний, своєчасний та повний розгляд питань, порушених у зверненнях громадян.
  3. Керівникам структурних підрозділів Бахмутської міської ради, житлово-комунальних підприємств територіальної громади, в.о. старост на території сіл та селищ Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади:
    1. Проаналізувати роботу зі зверненнями громадян за І півріччя 2020 року, приділивши окрему увагу  повторним та колективним зверненням, зверненням до органів влади вищого рівня, на урядову «гарячу лінію», з метою оперативного реагування на них та попередження надходження у подальшому.
    2. Забезпечити якісний первинний розгляд звернень громадян з додаванням матеріалів розгляду (акти, пояснення, інформації тощо).
    3. Систематично висвітлювати в засобах масової інформації та на офіційних вебсайтах свою діяльність з урахування проблематики питань, які найчастіше порушують громадяни.
    4. Про результати проведеної роботи проінформувати загальний відділ Бахмутської міської ради в термін до 01.09.2020.
  4. Начальнику загального відділу Бахмутської міської ради Іонцевій О.М.:
    1. Продовжити проведення перевірок стану організації роботи зі зверненнями громадян у виконавчих органах Бахмутської міської ради, організаціях, закладах, підприємствах Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та надання їм практичної і методичної допомоги.
    2. Оприлюднити інформацію про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у І півріччі 2020 року у засобах масової інформації та розмістити на офіційному вебсайті Бахмутської міської ради.
  5. Організаційне забезпечення виконання рішення покласти на загальний відділ Бахмутської міської ради (Іонцева).
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Бахмутської міської ради Герасимову Л.С.

Міський голова                                                                      О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.08.2020 №188
Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у І півріччі 2020 року
11.58 KB